Syftet med AW PT är att erbjuda träningsprogram till alla som är intresserade. Det kan finnas 1000 olika anledningar till varför man önskar ett träningsprogram. Kanske för att det är svårt att ta sig ut på träning, man önskar ny inspiration i träningen, att det finns ett stort mål som lockar men man är osäker på hur man ska nå målet eller så njuter man bara av att röra på sig. Oavsett vilken Din anledning är så vill jag hjälpa dig med träningsprogram.

Min målsättning är att ge individuellt anpassade träningsprogram till varje individ som önskar det. Alltid när man köper ett träningsprogram, oavsett tidsperiod (se paketinnehåll och priser här), ingår:

* ett första samtal om träningsbakgrund och mål

* tester anpassade efter behov och målsättning

* alltid mejlkontakt vid behov

 

Träningsprogrammen skickas på mejl (eller enligt överenskommelse), två veckor till en månad i taget (utifrån behov).

 

Min träningsfilosofi handlar om allsidig träning, en blandning av olika träningsformer och intensiteter. Konditionsträning blandat med styrketräning. Allsidig träning och en bra styrkebakgrund minskar skaderisken avsevärt, vilket är grunden till varför min träningsfilosofi handlar om allsidig träning. Variation i träningen gör också träningen mer inspirerande.

 

Träningen är självklart alltid individuellt anpassad utifrån målsättning och träningsbakgrund.

 

Utanför träningsprogram och tester kan jag erbjuda rådgivning gällande t.ex. kost och mental träning utifrån den kunskap jag besitter.

Individuell träningsplanering för alla målsättningar